ПВКФ «Прикарпатпродпромінвест»

Стретч-плівка для харчових продуктів на основі полівінілхлориду (PVC)


Харчова плівка ПВХ все частіше використовується для обгорткового матеріалу як більш дешева і зручна альтернатива обгорткового паперу в торгівлі ваговими продуктами (сир, масло, ковбаса, овочі / фрукти) і упаковці фасованої продукції на харчовому виробництві (хлібобулочні та кондитерські вироби, свіже м’ясо (птиця ) на підкладці / пластику або спінених полімерів). Харчова плівка має відмінний блиск і прозорість, що значно покращує зовнішній вигляд упаковки, створює відчуття "свіжості".

Харчова плівка стретч на основі ПВХ - це найкраща упаковка для різноманітних харчових продуктів, у тому числі для м’яса, птиці, ковбаси, копченої риби, фруктів, овочів, грибів, хліба та багатьох інших. В основному, харчова плівка використовується продуктовими магазинами, дрібними і середніми виробниками продуктів харчування. Володіє властивістю пропускати складові повітря: водяна пара і вуглекислий газ назовні, а кисень - всередину упаковки. Харчова плівка не дає можливості бактеріям розвиватися в упакованому продукті, тому продукти в такій упаковці значно довше зберігають свій зовнішній вигляд і смакові якості (від 4 до 6 днів).


Ширина, мм Товщина, мкм Рулон, м
1 300 8, 9, 10 30-1500
2 350 8, 9, 10 1100-1500
3 380 8, 9, 10 1100-1500
4 400 8, 9, 10 1100-1500
5 450 8, 9, 10 30-1500

Також харчова плівка ПВХ стретч має ряд переваг:
  • висока стійкість до проколу, удару, продавлювання,
  • опірність запотіванню в поєднанні з високим рівнем санітарно-гігієнічних властивостей,
  • можливість розігріву упакованих продуктів у СВЧ-печах до температури 70 град. С,
  • стійкість до агресивних середовищ, в тому числі і до навколишнього середовища (матеріал довгий час зберігає високу прозорість і блиск).